Första dagen på veckan gjord nu då! =)

Hej hej!
Måndag idag då.. hade matte, engelska och idrott i skolan, och var så smart att jag glömde gympa påsen :D jätte smart! verkligen.. aja får ta med nya kläder i morgon i alla fall! annars har det vart ganska bra dag (Y) har tränat volleyboll också! det var kul och skönt! eftersom jag inte har fotbolls träningar nu..
Sett lite på tv och så nu, ska kanske packa lite tills i morgon, då kan man gå upp lite senare :) Och i morgon är det 1:a december. kul! :D

Hej svejs!


Söndag..

Hej!
Har vart i vara idag och kollat på skyltfönstrerna =)
Har precis fikat med lussekatter nu, det är ju 1:a advent idag! :D Nu sitter jag och lyssnar på musik, spotify funkar äntligen igen! "i gotta feeling" är det nu! bra låt! (Y)

Bye bye! / Klara ♥

Kusinerna nu! :D

Tja!
Nu kommer snart kusinerna! :D kul! Idag så har jag bara vart hemma och slappat, spelat lite the sims, kollat på film m.m.

Så här ser jag ut ikväll:


Svart linne: H&M
Långt linne: Gina tricot
Tights: Gina tricot

Kramis! ♥






Hitta på idag?

Hej!
Det blev en tidig morgon idag! jag gick upp kl 7.30 för att se när dom skulle ta ner våran gran :P den ska stå nere vid järnvägen som Levenes julgran! :D (kanske kommer en bild sen)
Idag har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra, kanske vara med någon kompis. Sen så ska jag i alla fall åka mata Emmas vandrande pinnar :) Ikväll så ska mamma, pappa och våra kusiners mamma och pappa åka och kolla på en bio i Lidköping, då ska nog jag, Hilda och våra kusiner vara här hemma! =)

Ha en bra Lördag! :D

Fredag! :D

Tjabba!
Kom precis hem från Emma och skolan, har vart och matat hennes vandrande pinnar! Nu ska jag sitta vid datorn lite och sen ska jag packa till volleybollen och ta mig något att äta :) Ikväll kanske vi ska åka till Axevalla och kolla på när pappa och några tills häst springer! det blir kul, hoppas att den vinner! Om vi inte gör det så ska jag kolla på Idol! :D

Ha en bra helg! ♥

Skit rolig dag med IDA! :D

Tjosan!
Torsdagarna är en as go' skoldag! :) först har vi slöjd, matte och elevensval :D
Nu har jag precis ätit kvällsmat. Har vart ute med Ida typ hela eftermiddagen! Det var skit kul! först smög vi typ på folk som gick förbi och sen gick vi till scouterna och smög på dom! xd när vi gick tillbaka så gjorde vi en as kul grej..! men det säger jag inte xd hihi!
Aja nu så ligger jag i min säng och lyssnar på "You don't have to say you love me" (Y) sedan ska jag se på "Mammas pojkar" ;) Kanske "Glee"!

Kram Klara! ♥


Muffins på g!

Hejsan!
Kom hem för en stund sedan, skolan har vart bra! vi hade Lucia övning i dag! kul kul :D Nu har jag precis bakat muffins, hade sån beslutsångest förut! visste inte om jag skulle baka muffins eller kladdkaka! men det blev muffins till slut :D om en stund ska jag nog åka och handla, sen ska jag åka till Emma och hämta nycklar till deras hus för dom ska åka till London i morgon och då ska ta hand om hennes vandrande pinnar.. Nu måste jag gå och kolla hur muffinsarna ser ut! :P

Hejsvejs!





..och in i ungnen! xd

Hello!

Har precis varit ute och gått nu! :) Var hos Emma förut, det var kul! :D Idag har skolan vart bra! hade språkval, matte och idrott. Nu sitter jag och ser på "Äntligen hemma", efter det börjar "Andra avenyn"!! Jätte kul! (Y)Imorgon blir det nog en slappar dag tror jag.. Nu ska jag fortsätta kolla på Äntligen hemma ;P

Bye bye!

Träning om en stund! :D

Tja!
Har kollat på håll i väggen nu :) ska börja packa till volleybollen snart! Efter träningen ska jag klippa mig hos Anette i vara på Hår klippet :D När jag kommer hem äter jag antagligen lite och sen ser jag nog lite på tv.
Skolan har vart bra, dagen har gått jätte fort! först så spelar jag piano sedan har vi engelska, rast, musik, idrott och efter lunchen åkte vi in till vara och kollade på en teater i konsert huset :)

hej svejs!


4 veckor kvar...

Hej!
Nu har jag ätit frukost och gjort i ordning mig, har även hunnit med matte läxan :) Idag ska jag nog bara slappa..  tar nog en promenad sen och spelar lite the sims :D

I morgon är det skola igen då.. men nu är det faktiskt bara 4 veckor kvar till JULLOVET! as gött :D:D

Ha det bra!

Lyckad går kväll!

Godmorgon!
Discot blev väldigt lyckat igår! det var jätte kul! :D Nu ska jag och mamma åka till karl-åkes och lämna drickan och chipsen som blev över :) sedan vet jag inte vad jag ska göra, får se..
Ikväll kommer några kompisar hit det blir kul (Y)

/Klara ♥

Discot nu da! :)

Hej hej!
Nu ska jag snart i väg och börja göra i ordning till discot i kväll :) blir jätte kul! Kommer nog hem typ kl 10, så jag missar inte utrustningen av Idol i alla fall :D Har vart en bra dag i skolan, äntligen FREDAG! Det blev inte Lidköping idag, det blev hade blivit lite ont om tid då.. men det får bli en annan dag! :)

Nu ska jag nog åka ;)
Ha det bra! Klara


Torsdagen! :)

Hej!
Idag har det vart en riktigt go' dag i skolan ;) först hade vi slöjd, matte och mysläsning, efter lunchen hade vi elevensval! Efter skolan va jag med Emma i dag igen! :) vi åkte hem till henne och gjorde lite olika saker, sedan åkte vi hem till mig och gick ut med hundarna på en promenad. När vi kom hem så la vi oss i soffan och slappade! :D När Emma hade åkt hem så var jag själv en stund, sen kom mamma och Hilda. Vi åt kvällsmat. Efter så gick jag, Hilda och Mira ner till busshållplatsen för Hilda hade sin cykel där. Nu har jag kollat lite buss tider, för i morgon kanske jag ska åka in till Lidköping och äta på den restaurangen som Hilda praoar på :) vi slutar kl 1 i morgon så jag missar bara en halvtimme i så fall. Nu ska jag se på "Mammas pojkar".



I morgon ska vi 6:or ha disco för 1-3 i gympasalen, det blir roligt! (Y)

Kramisar Klara ♥


Chokladbollar :D

Hej!
Idag hade vi Lucia träning i skolan, det var 3:e gången tror jag :) Efter skolan följde Emma med hem, vi åt, gjorde matteläxan och bakade chokladbollar! det var gott :) nu ska jag nog ta en promenad med hundarna. Kl 20.00 se på "Bonde söker fru" och sedan "Oskyldigt dömd".

Kramz! :D





En chokladboll! MUMS!! xd

Hello! :D

Nu har jag precis kommit hem från skolan! har vart en ok dag :) förutom att bästisen är sjuk :/ du får krya Emma! <3
Sitter och ser på "extreme home makeover", ska snart göra läxan tills i morgon (hitta en artikel som handlar om djur eller miljön) inte så svårt ;)

Ha det bra! Klara ♥



RSS 2.0