Obs! ny blogg! www.klaraeriksson.wordpress.com

Hej!
Har inre bloggat på några dagar nu, men det beror på att jag har skapat mig ett konto på wordpress istället, men följ gärna min blogg där!!

www.klaraeriksson.wordpress.com


Kram på er! (L)

MINERAL puder!

Här är pudret jag köpte igår!
MAYBELLINE MINERALPUDER

Ett bra mineral puder som låter
huden andas, rekomenderar det
starkt, men om man bara vill
ha lite puder ibland så tycker jag
inte att man ska ta detta puder, ser
lätt för mycket ut då! Billigt och bra!
;)
159 kr.
Jag köpte mitt på Åhléns, men finns
även på H&M och andra sånna affärer!

Söndag!

Hejsan bloggen!
Vaknade ca 09.00 idag, gick upp och satte mig och kollade på tv en stund, sedan hade mamma fixat en jätte god frukost!! :D

Och nu har jag duschat, funderar på vad jag ska hitta på idag.. hm? får väl se lite, jag brukar ju inte ha några planer så, men det blir ju alltid något ändå!
Kommer nog någon bild på/om pudret jag köpte igår (Y)

Hej så länge!



mmm...

+ + + + + för att lägga sig  i en nybäddad säng! tog ut allt förut och vädrade det, och nu är den som ny! det är verkligen JÄTTE skönt att gå och lägga sig i en nybäddad säng!!! :D

Godnatt på er allihopa!


Just nu...

sitter jag i en annsikts mask som mamma köpte idag, var tvungen att pröva! ;)
jag kan säga att man är ju väldigt stel i hela annsiktet!


Jakten på Julia vs Körslaget?

Hellojsan bloggen, idag har jag iallafall vaknat på rättsida! :D
drömmde att jag var med i top modell och att vi skulle byta hus och det låg i egypten, och det var världens finaste strand utanför hustet! åh vad jag önskar att det var sant, längtar bort från snön nu måste jag säga!! aja nu får jag sluta drömma.
Idag så ska vi åka in till Lidköping en sväng, behöver nytt puder och lite sånt. Sedan får vi väll se vad jag ska hitta på i eftermiddag.
Ikväll ska jag nog titta på "Jakten på Julia", det var lite svårt att välja mellan det eller körslaget, men jag menar körslaget har ju gått typ i 4 år nu eller nått, och man tröttnar ju på alla  program som dom sänder år efter år, det orkar man ju inte kolla på till slut? det är i allafall min  åsikt... ne nu ska jag inte sitta här och vara negativ till allt ;)
ska gå och göra i ordning mig det sista innan vi drar in till stan'.

Ha det så bra!! ♥


får försköka med ett inlägg ändå (arg)

Hej.
Kom hem ganska nyss! för jag hade glömmt nyckelen och fick cykla till Emma och ringa till mamma, och sedan väntatde jag hos Emma en timme typ och sedan cykladejag hem för då hade mamma kommit hem... åh jag blir så arg på mig själv!!! :S
aja nu är jag hemma och har ätit lite, ska snart åka och träna volleyboll, gött att det är fredag! :D så ikväll blir det självklart let's dance och mys ;)

Tjing tjong!

Är helt fast...!

Hej hej!
Idag har det iallafall vart en vanlig dag! våran lärare var tillbaka i skolan, skönt de.  Nu så har jag ätit lite och sitter och kolllar på ghost whisper, som ni förstår så är jag helt fast i det pogramet!! sitter varje eftermiddag som det går typ! men det är så himla bra :D(Y)
Ikväll blir det träning, gött!

Ne nu ska jag fortsätta att se på det bästa pogramet!! ;)

Inte en vanlig dag... (N)

Hejsan allihopa!
Idag har det inte vart en vanlig dag i skolan... eller tillbörjan var den vanlig men i slutet på våran sista lektion så snublade våran lärare och började blöda skiiit mycket i ansiktet, hon spräckte nog ögönbrynet eller fick något jack i pannan eller så... men det var skit läskigt!! jag har verkligen olycksfobi, mådde typ illa! eller vad man ska säga... :( det var inte kul iallafall :(
Efter så följde Emma med mig hem och vi kollade på ghostwihsper (stavning) skit bra program! ;) kl 16.30 åkte vi in till vara för att pröva på drillning för första gången, det var jätte kul! :D men får se om jag kan fortsätta för fotbolls matcherna kanske är på den tiden till våren... men hoppas att dom inte är det!

Om en stund ska jag se på Andra avenyn!! och sedan går jag nog och lägger mig efter det.

Bye! ;)

Golvet skiner!

Hejsan bloggen!
Gick upp typ kl 10.00 idag, käkade frukost och gick en sväng med hundarna. Nu har jag skurat och dammsugat hela huset 2 ggr, för jag började med att skura och då såg jag att det behövdes damsugas så då fick jag göra det, och efter jag hade dammsugat så skurade jag igen och sedan så dammsugade jag en gång till! xd hehe.. men nu är det fint!!
Snart ska grannen komma över och hjälpa mig med en ny webbläsare på datorn, hoppas det bli någon bra :D

Tjing tjong!


Riktigt "goer" dag!

Hejsan hoppsan!
Idag har det var en riktigt skön dag!
Vi har bakat bullar, ca 90 st!! så nu har vi så det räcker ett bra tag! ;)
Och vi ska avsluta dagen med en stor tacos buffé! (även fast det bara är måndag) ;)
Nu ska jag gå och skära grönsaker!


Bullar i påsar! xd

Tacos!! :D

Sunne resan (Y)

Hejsan bloggi!
Som ni redan visste var jag i sunne igår och därför han jag inte blogga någonting. Men det var iallafall jätte bra, inga skador hos mig, men Ida stukade sin hand lite... men som tur var var det typ i slutet men ändå! inte kul :S på vägen hem var jag jätte trött men somnade aldrig, och när jag kom hem så satt resten av min familj och kollade på sommaren med Göran och hade ätit pizza och satt nu och käkade godis, så jag tog mig en liten pizza bit (var inte jätte hungrig men) och kollade på slutat av filmen, efter det hade Hilda också hyrat en film till mig (17 again), så den kollade jag och Hilda på, den var jätte bra! :D och sedan så gick jag och la mig för jag var dö trött!!!

Idag så vaknade jag typ 09.00 och kunde självklart inte somna om!! så jag gick upp och duschade och åt frukost och kollade på sommaren men Göran för jag hade ju bara sett slutet igår, den var bra! ;) nu så har jag vart ute och gått med ally och ska nog satta på the sims en liten stund, sedan blir det nog bullbak!! :)


Här kommer lite bilder sen igår :D




Ida i bussen (spelar ett spel på Emmas ipod som alla ville ha hela tiden!!)


Joel med en klubba i munnen!

Värme stugan (blev en väldigt dålig bild för jag satt i bussen när jag tog den)

God morron alla söta läsare!

Vaknade nyss, ligger fortfarande kvar i sängen! ;) är trött sen igår kväll, det var riktigt skojsigt! det blev en lyckad kväll med mycket dans och prat med kompisar! :D
Ne men nu ska jag nog gå upp! ;)
Bloggar nog mer senare idag.

Party kväll!!!

Hej hej!
Nu är jag hemma från skolan och har satt mig med datorn i sängen!
Ikväll blir det disco!! är skit taggad tillsammans med tjejerna! ;) denna gången ska vi riktigt rocka loss ;) haha xd
Om en stund ska jag börja packa till volleybollen, för den är ju innan och sedan gör vi i ordning oss i ett omklädningsrum i cylindahallen.... :S men det brukar funka bra (Y)
Snart ska jag också gå och äta något, för jag äter typ inget fören kl 22.00 ikväll, fast jag har med mig en liten macka som jag tar när vi går till torsbo, men sen så äter jag typ inget fast jag kan ju köpa något i kiosken men det gör jag typ aldrig ;) haha jag får faktiskt skylla mig skälv! xd

Bloggar mer om discot i morgon!

Puss och kram! ♥


Sorry!

Hej, förlåt att jag inte hann att blogga efter skolan i går, men det blev väldigt ändrade planer, istället för att bara sitta hemma resten av dagen så frågade Emma mig om jag ville åka med till överby, och det är klart att jag ville! så hela eftermiddagen tillbringade jag i trollhättan :D men dock så köpte jag typ ingenting... :( hinner inte skriva mer nu, för jag ska till skolan!
Lovar att skriva när jag kommer hem!

Kram!


RSS 2.0